Cautare

201 de rezultate pentru "o zi de lectura" (2.96 secunde)
In cazul arendarii, varstnicii care nu mai pot munci pamantul pot beneficia de o prima de cedare cuprinsa intre 30 si 100 de euro pe hectar pe an, in functie de durata contractului. Daca vor sa-l vanda, prima este de 100 de euro pe hectar.
Crudul adevar Uneori, daca esti atent, in mocirla publicistica din "Adevarul" mai gasesti cate o perla, semn ca Cartianu (stiu, dar e cu intentie!) e pe undeva pe unde se poate recomanda Gregoire Ecrivain, iar Patriciu e plecat.
Premierul Ponta a anuntat ca printre modificarile aduse azi pe Codul Fiscal se afla si prevederea prin care veniturile de pana la 65.000 euro pe an obtinute din drepturi de autor sunt scutite de TVA, informeaza NewsIn.
Primul tren care ofera calatorilor placerea lecturii - IC 573 - va pleca din Gara de Nord vineri, 19 octombrie, la ora 15:40, de la linia 10.
Matei Rosca) Publicitatea, vanzarile directe, pornografia, prostitutia si politica sunt activitati cu tulburator de multe caracteristici in comun. Printre cele mai nocive este traficarea de emotii prefacute care urmaresc sa trezeasca o reactie viscerala in sursa banilor - consumatorul.
Adina Gheorghe, Marketing Manager BURDA ROMANIA, ne informeaza ca revista CASA LUX va fi prezenta in cadrul conferintei DESIGN IS PURE LUST, ce se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie la Romexpo, in cadrul targului de mobila BIFE-SIM.
Reproducem doua articole bizare, publicate de Mircea Badea pe blog. Din lectura acestora aflam ca Badea il acuza pe Tolo ca nu se concentreaza suficient si inghite pe nemestecxate o diversiune basista, atunci cand se lasa inundat de mila cu privire la jurnalistii de la Romania Libera.
Care sunt principale schimbari propuse de noul Cod Fiscal Noul Cod Fiscal a intrat saptamana aceasta in linie dreapta. Ministerul Finantelor Publice a finalizat proiectul de lege, proiectul fiind prezentat astazi de Guvern in prima lectura si supus dezbaterii publice. Iata principalele schimbari propuse de noul Cod Fiscal:
La ce ne asteptam de la Black Friday 2013? Mi se pare ca de la an la an fenomenul e tot mai reusit.
Perioada de desfasurare:
Bucharest Gaming Week 2019, unul dintre cele mai importante si emblematice festivaluri de gaming din Romania si Europa de Sud-Est, este programat sa aiba loc in perioada 4 - 10 noiembrie 2019 in diferite locuri din Capitala, evenimentul central urmand sa se desfasoare la Palatul Parlamentului, pe 9 si 10 noiembrie, in trei sali - Unirii, Take Ionescu si I.I.C.Bratianu.
VEZI CE BIBLIOTECI SUNT DESCHISE Bibliotecile din Bucuresti si din tara isi vor deschide portile in noaptea de sambata spre duminica, incepand cu ora 18.00, intr-o campanie inedita sub genericul "Nocturna bibliotecilor", organizata la initiativa Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR).
"Cand o putere intreaga vrea sa te puna in genunchi si tu reusesti sa stai in picioare inseamna ca ti-ai inteles menirea" Din motivele cunoscute, "Exercitii de libertate" - ultima carte scrisa de fostul premier al Romaniei Adrian Nastase - a fost lansata vineri la targul Gaudeamus in lipsa autorului.
Billig este prima scriitoare autohtona al carei volum de debut apare direct in limba engleza, fiind disponibil pe tot mapamondul.
Joi, 20 decembrie, de la ora 19.30, in Magazinul Diverta din Baneasa Shopping City din Bucuresti, Tudor Chirila va oferi autografe si va vorbi fanilor sai despre Exercitii de echilibru, primul sau volum aparut recent la Editura Polirom.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
In luna martie cand Teatrul de Animatie Tandarica aniverseaza 68 de ani de la primul spectacol, pregatim "un martisor" mai special pentru cei mici.
La Editura LIDER a aparut cartea "Evenimentul arctic" de Robert Ludlum. Pentru mai bine de trei decenii, Robert Ludlum a incantat cititorii de pe intreg mapamondul cu cele 27 de romane ale sale editate in peste 210 milioane de exemplare, traduse in 32 de limbi.
Si-au lansat impreuna Fundatia Credinta si Dragoste si au fost o aparitie eleganta la Gala premiilor umanitare, organizata special pentru inaugurarea acesteia! Saptamana trecuta a fost una extrem de agitata pentru Denisa Tanase, una dintre surorile trupei Bambi.
Cunoscuta realizatoare de televiziune CARMEN FULGER va lansa un CD de poezie religioasa, in lectura proprie. ... Va asteptam luni, 29 aprilie, de la ora 16:00 la 18:00 la Adresa:
google-analytics.com